Продължете към съдържанието

Новини

COLORFINDER 2.0 – Софтуер за калибриране на цвят при употреба на продукти на CHT / Bezema.

Повече информация относно софтуера и начина на работа можете да прочетете тук .

Линк за безплатна регистрация в системата COLORFINDER можете да намерите тук

Колориметрични формули за ситопечат, а сега и за непрекъснат печат Брилянтни печатни мастила, прецизно комбинирани и документирани – това ви предлага ColorFinder на CHT Group. Бързо, гъвкаво и безплатно!

С вече значително разширения ColorFinder 2.0 винаги получавате най-добрата възможна рецепта за пигмент за желания от вас целеви цвят. Можете да избирате от обичайните цветови системи като Pantone, HKS или RAL.

Цветните нюанси на базата на L,a,b и RGB стойности също могат да бъдат изчислени без проблеми.

Поддържан от ColorFinder, можете лесно да постигнете брилянтни, висококачествени и дълготрайни резултати при печат на базата на различни пигментни асортименти и пасти за печат, които също са екологично издържани и икономически изгодни.

Въз основа на вашите спецификации вашите рецепти се изчисляват лесно и бързо и се събират в ясно подредена база данни с рецепти. Освен това ще получите подробности за използваните пасти за печат и колориметрична информация за стойностите на толеранс – така че вашите печатни продукти да бъдат оптимално съчетани.

Институтът за цветовете Pantone обяви цвета на 2023 година.

Цветът на 2023 г. ще бъде Вива Маджента – искрящо наситенорозово (Viva Magenta 18-1750). Вибриращият цвят изразява сила и радост, поощрява експериментите и самоизразяването без ограничения. Електриковият дълбок оттенък се заявява по категоричен начин, се казва в съобщението на Pantone. 

COLORMATCH става BEZAPRINT