Продължете към съдържанието

За нас

Нашата компания „ИНТЕРХИМ ООД“, e създадена през 1996 г. за търговия, внос и износ на висококачествени текстилни багрила, химикали и мастила за ситопечат.

Предлага всички видове текстилни багрила (реактивни, дисперсни, директни, киселинни, основни, сяра, пигмент и др.) за всички видове текстилни разновидности (памук, полиестер, вълна, коприна, найлон, деним и техните смеси.)

Ние сме дистрибутори на едни от водещите производители в сферата на сито печат, силикони, трансфер на водна основа, трансфер със силикон, спрейове, трансферна хартия, багрила и химикали за текстилната промишленост. 

В „ИНТЕРХИМ“ООД се стараем да предложим на българския пазар качествени продукти, които да помогнат и улеснят работата на всеки един ситопечатар. Материалите предлагани от нас, могат да задоволят нуждите на всички печатници от големите предприятия до любителите и собствениците на малки печатници.

Екипът ни се състои от специалисти с дълъг опит в текстилната индустрия и може да бъдем от голяма полза за вас, ако: търсите подходящия производител, имате специална идея за продукт, търсите решение от текстилната област.Ако се нуждаете от професионална консултация относно необходимите Ви продукти, и консумативи, не се колебайте да ни потърсите, за да Ви насочим.

От подготовката, до отпечатването на Вашите изделия, за да бъдете конкурентно способни и да развивате успешно своя бизнес.

Вие го заслужавате!